Лятото ни кара да обичаме

Лятото ни кара да обичаме

  Много исках да Ви покажа снимките, заслужават си според мен и много се чудех за какво да пиша, изобщо дали да го правя или само да зарадвам окото. В крайна сметка се вгледах и реших да разкажа за емоциите и спомените, които те ще предизвикват в мен, когато си спомням.

Бяхме на тийм билдинг, само колеги, без половинки, деца, всички офиси в алианца и така нататък, само ние 18те (другите трима много ни липсваха, особено чувството им за хумор и мъжкото им присъствие, но дългът им към свещената почивка ги зовеше и затова ги извиняваме, ще се реваншират). 

Най-хубавите, искрени и истински моменти. Все съм си мислила, че работата си е работа и това е, няма нужда да се обвързваме емоционално или да прекарваме свободното си време заедно, при положение, че по цял ден сме, но това събитие ме опроверга и да, събитие, защото беше велико, защото е безценно, когато някой да те прегърне за поздрав с всичка сила, с друг си „дадохте“ 5 поне 3 пъти, смяхме се докато не се разплакахме, някои скочиха в басейна с дрехи, с други лежахме в едно легло и си говорихме за големите любови на живота ни или когато ти кажат, че нямат търпение да се върнеш в офиса и да спреш да работиш от вкъщи, защото искат компанията ти, когато си размените чисто новите еднакви маратонки и си го нарочите, че е за щастие, когато всички пеят песен на Мадона в автобуса, когато не успявате винаги да разберете шегите си, но това не помрачава настроението, когато чувстваш, че сте едно и заедно сте по-силни, че всъщност наистина сте едно семейство, в което не съм вярвала, че е възможно, до сега.

Приказките стават реалност, клишетата се сбъдват, а добрината, обичта и уважението  карат света да се върти, и ще победят, това е ясно. Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *