Май’24

Май’24

Най-любимият ми месец беше динамичен, носталгичен и изключително вълнуващ. От едно цял живот мечтано пътуване до Ню Йорк до тържеството на Андрей по случай завършване на детската градина. Колкото и да живеем с мисълта, че това е естественият ход на живота, то никога не сме подготвени за момента, когато малките пиленца се превръщат в големи пиленца. Сигурна съм, че всички преминаваме през нашите си неща, така че няма повече да навлизам в личните ми терзания и щастия.

AirPods Max – обожавам големи слушалки. Имах едни на Skullcandy и буквално ги скъсах от носене. От доста време „хвърлям“ око какво се предлага на пазара и все не намирах моите. Преди две години преминах към iPhone след цял живот ползване на Samsung и към момента съм направила избора, че ще продължа да съм потребител на Apple, което ме наведе на мисълта дали не е хубаво слушалките да са същия бранд. Нямах идея да дам толкова много пари, особено в Америка, но след като не купих абсолютно нищо друго, имах възможността да пробвам слушалките, включително и на друг много известен бранд специализиран в слушалки, реших, че това са моите. Честно казано лаик като мен не успя да намери разлика в звука, но дизайнът на Apple надделя. Сега си ги ползвам с огромно удоволствие и ужасно много ги харесвам.

Стендъп падъл борд – отново нещо, което ни отне 4 години, за да се решим да купим. Много ни се иска да практукуваме някакъв спорт на морето и след като установихме, че аз на волейбол по-добра няма да стана, то се спряхме на някакъв воден и забавен спорт за цялото семейство. Направих едно малко проучване сред познати, които имат бордове и след една консултация в Декатлон, взехме нашият нов член на семейството. Този борд е L размер и съвсем спокойно можем да се качим аз и двете деца. Стабилен, прекрасни цветове, подходящ за начинаещи и не толкова, и доста бюджетен (пълен комплект). Сега остава да атакуваме гръцките брегове.

G-star raw – много ми харесва марката. Първоначално Красимир започна да си купува неща на бранда. Панталони, дънки и изобщо всичко му стоеше идеално, което е доста трудна мисия. Не бях обръщала внимание на дамската секция, докато зимата не изпаднах в крещяща нужда от едно хууди, което да експлоатирам до край.От цъкане между Nike и подобни ми излезе предложение на G-star. Какво да Ви кажа, любимият ми суитчър, хората си мислят, че нямам други дрехи. Този ми е нов и мисля да не го свалям.

Karma – много ми се искаше нещо свежо, ефирно, немачкащо се, което създава пълен комфорт. Така случайно видях сет Mint на „Карма“ и не ми отне повече от 4 минути, за да го поръчам. Доста ми харесва и мисля, че ще си го нося цяло лято с голямо удоволствие. Има го и в бежаво, борбата в мен беше голяма дали да не сменя цвета, но в крайна сметка избрах mint и никак не съжалявам.

Grande K8 draw – в предния ни дом нямахме никакви картини, сякаш никога не успях да го обзаведа и аранжирам както аз искам (това не ни попречи да живеем щастливо и задружно цели 13 години там), все едни полвинчати неща се случваха, с малко финанси и не много въображение. Затова тук ми се иска да имам неща, които наистина оценявам, карат ме да се усмихвам всеки път щом ги видя и те самите се „чувстват“ част от интериора. Щом видях картинита на Екатерина Загорска знаех, че искам да ги имам. Беше изненадващо за мен, че не се спрях на италианските варианти, а предпочетох френските, но те сякаш сами ме избраха. Гордо ще се разположат вкъщи и още от вратата ще посрещат добри хора.

Гарфилд – мисля, че гледахме трейлър на филма преди 4-5 месеца и оттогава не спряхме да го коментираме и чакаме. Толкова нямахме търпение, че си взехме билети онлайн в първия ден на премиерата му. Прекрасно направен детски филм, с две ръце препоръчвам.

Напомням, че YouTube каналът ми е все още „бебе“ и много бих се радвала на подкрепа, тъй като Вие сте най-големият стимул за всяко нещо. Там ще откирете и двете части ( Част I и Част II ) на пътешествието до Ню Йорк, тъй като към момента обмислям да няма блог пост за него, а и във втората част съм събрала цялата полезна инофмрация покрай организацията му.

Радвайте му се на юни, че бързо свършва!

С обич,

ИренаВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *