Април’23

Април’23

Мисля, че вече всички сме свикнали времето от април до септември да минава за миг и при мен не прави изключения, затова и списвам бюлетина в последните дни от април. Мога само да благодаря колко хубави моменти имахме през този месец. Но нека се съсредоточа над интересните неща, в крайна сметка затова сме се събрали.

„Пороците на Токио“ – направо се бях пристрастила към сериала, чаках всеки четвъртък с нетърпение заради новата серия. Дават го по HBO и много си заслужава.

Duolingo – знам, че всички сме запознати с Дуолинго, но аз държа да се изфукам, че от десетина дни уча японски и вече мога да се запозная, да поздравя и знам как е доктор. Малко занемарих италианския, но като ми мине меракът за японски си се връщам на него.

Анатол Поразиев детски комикс – детската поредица е на издателство „Хеликон“, а автори са Ан Дидие и Оливие Мюлер. Чудесна книжка за малко пораснали деца като Андрей.

Рокля Max Mara – най-добрата ми покупка в последно време. Роклята е наистина страхотна. Избирам вместо да имам 3 нови рокли, които да снимам по дестинации, за да създавам съдържание (тук има смеещо се със сълзи човече), да имам една, но да е перфектната и тази е точно такава.

Diyana Aesthetic Clinic – напомням за всички като мен, които още не са се погрижили за лазерната епилация, а лятото е зад ъгъла, че моите приятели от Дияна Естетик са страхотни и винаги сте добре дошли при тях. Аз не пропуснах и Hydrafacial. Независимо, че се грижа за кожата си и отделям повече внимание над почистването й, сами може да видите какви нещо излязоха от нея.

„Великият Гетсби“ в Софийска Опера и Балет. Прекрасен спектакъл, костюми, музика и невероятна игра. Мисля, че няма повече дати за сезона, но може да следите за предстоящия. Мъжът ми отказа да дойде, а приятелката ми отиде с нейния мъж, та се озовах с един билет и прекарах страхотно в собствената си компания. И само да добавя, че неделя от 16 часа е невероятно време за такъв вид мероприятия, както и постановката беше точно 2 часа заедно с антракта и нямаше никакъв момент, в който да загуби вниманието на публиката.

Сабале – честно казано бях предубедена. Мислех, си, че е поредното хипстърско и скъпо място, което не е голяма лъжа, но не мога да отрека, че ризотото им беше феноменално и хората бяха много мили. Ще се върна, за да опитам и доматената супа.

Иначе е много хубаво да излезеш малко от хоум офиса и да поработиш от някое приятно място, разбира се, когато денят е беден на колове. Подстригах 2см от косата си и два поредни пъти преди миене я намазвам с масло от жожоба и стоя 2-3 часа, направо се събуди от зимен сън. Готова съм да правя вижън борда за 2025-та. И всъщност на 40 не е много страшно, макар все още да не ми е съвсем комфортно да го изрека. Такива ми ти работи през април, че и не само 🙂Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *