Октомври’23

Октомври’23

Октомври се представи повече от прекрасно. Подари ни този плавен и щастлив преход от лятото в златната есен. Беше топъл, обичен, уютен и спокоен. Ако така се случват нещата в бъдеще, мисля, че бих могла да спра да помрънквам за края на безгрижието и да приема есента с отворено сърце. По-долу са някои приятни и интересни неща, с които се „сблъскахме“ през този месец.

Тролчета: Бандата се събира – гледахме новата част на тролчетата и без да преувеличавам, но беше страхотно. Музиката беше много хубава и изобщо толкова са сладки, цветни и обичливи. Андрей е тотално обсебен от тях, даже преди няколко месеца поръчвах фигурки от Алиекспрес, защото в България бяха неоткриваеми. Силно прeпоръчвам да се гледа от малки и големи.

Fede – на модния подиум се появява Fede. Бях Ви загатнала за този прекрасен български бранд и ето го в целия му блясък. Дрехите са изключително качествени, стоят невероятно и съм супер щастлива, че ги открих. Зад бранда стоят едни прекрасни жени, а студиото им е мечта.

Fresh Pasta To Go – бях си ги запазила и един ден нямахме нищо за обяд с Никол, бяхме в района и защо не. Признавам си, че отидох леко резервирана заради безбройните разочарования напоследък, но те не само ме накараха да се върна скоро пак, а и съвсем искрено да ги препоръчам и включа в бюлетина. Наистина ужасно вкусни.

Carrot – български бранд, който създава образователни карти, които развиват детското любопитство. Изпратиха ни няколко комплекта, които не можахме да оставим няколко дни. Различните кутии с карти са подходящи за различните възрасти, а Коледните са ни любими. Чудесна идея за подарък за предстоящите празници.

Vishna – са небезизвестен български бранд за чанти и правят невероятни неща. Аз съм горд собственик на тази tote bag и мога съвсем откровено да заявя, че е съвършена. Има я и в оранжево с лисица, просто са обич. Но не се съмняваме, защото всичко хубаво идва от Варна.

Jewellery by Polly Sergeeva – влюбена съм в нейните пръстени „гъби“. Поръчах си моя импулсивно и след това си казах „ех, пак си купих нещо, което няма да сложа, толкова е различно от моя стил“, обаче го взех във Валенсия и не го свалих, както и хората по улиците не свалиха поглед от него.

Това е от мен за октомври в ноември. Продължаваме да се усмихваме и да даваме най-доброто от себе си, за да бъдем щастливи. Предстои балотаж в София и ние няма да пропуснем да гласуваме.

Чао, хора, ще се видим по-скоро отколкото предполагаме!

ИренаВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *