Летен бюлетин’23

Летен бюлетин’23

Лятото на 2023-та година мина светкавично бързо, толкова бързо, че дори излязох малка почивка от месечното писане на бюлетина, защото без да се оправдавам, но трябваше да се свършат куп неща. Сега дойде моментът да обобщя тези невероятни месеци и да се завърна към любимия ми бюлетин. И искам да спомена, че част от вас ми писаха, че им липсват моите драсканици, което беше невероятно мило и със сигурност стимулиращо да продължа.

Golden goose – отне ми 2 години колебание и една позиция нагоре в работа, за да се реша да ги купя. Страшно са красиви, изработката им е невероятна, италиански са, но няма какво да се лъжем, не е като да обуем маратонка и да можем да минем 15км в Рим (примерно). Поръчах ги директно от техния сайт, нямаше доставка и могат да се върнат в рамките на 14 дни.

Черен Петър – в този свят на изобилие и безброй материали за деца (и не само), ние преоткрихме Черния Петър. Толкова се бяхме зарибили, че цели три седмици играхме всяка вечер, докато аз не взех, че скъсах картата на ЧП без да искам, което пък доведе до много детски сълзи и сега съм в издирване на нов, но такъв обикновен.

Фотосесия във Варна при Яна – все съм си мечтала за снимки край морето, а Яна ми сбъдна мечатата да бъдат и във Варна.

Фабрика за храна и танци – каня се да отидем повече от 3 години, все оправдания като „Андрей е малък“, имаме вече планувани много почивки и ред подобни. В началото на юли посетихме Фабриката и много ни хареса. Като преживяването беше страхотно и благодарение на хората, с които бяхме Yoanna ❤️

Geox– зимно яке на марката от немския Амазон и купено по време на горещниците през юли. Не знам какво повече да кажа и аз понякога се чудя дали съм добре или просто имам свободно време, което запълвам. За своя оправдание ще кажа, че следях якето няколко месеца, докато не направиха голямо намаление и го взех за 70 евро с доставката.

Май не можах да събера крайно много неща, но мога да добавя, че и ние както всички останали гледахме „Опенхаймер“ и „Барби“, добри филми. Пробвахме едно-две нови места в града, разходихме се по софийските прашни и празни улици през август. Бяхме във Варна, която е все така прекрасна и Кубо си е на мястото. Пренесохме се (почти) и се оказа, че всъщност клоним към начинаещи минималисти и успяхме на няколко курса да занесем 13 години живот. Красимир напълни един куфар с дрехи, а моите бяха 2 , което според мен е доста добре. По-голямата част от лятото мина в довършителни неща и последни покупки за новото място, разбира се не сме готови с абсолютно всичко, но смело спим там и плахо пристъпваме към промяната. Успяхме да преместим Никол в училището, което искахме и тук като за първи път ще се похваля, че прехвърлянето е изцяло заслуга на самото дете, защото след 4-ти клас децата биват приети според броя свободни места, годишните оценки и тези от НВО (матурите в края на начален етап).

Изпращам август и лятото без тъга, защото се чувствам щастлива и малко нетърпелива какво предстои.

До скоро, мили хора~

ИренаВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *