Бебе в очакване

Бебе в очакване

Когато чакаш второ дете обикновено получаваш успокоения от рода на: „Е, второто много по-лесно“ или „Е, какво толкова, нали си знаеш.“ Ами сигурно там е проблема, че си знам. Първия път чакаш и не знаеш какво да очакваш, вторият път, чакаш и знаеш какво те чака. Все още не мога да преценя кое е по-стресиращо. Ако трябва да съм честна вече съм в едно безтегловно състояние, всички страхове относно раждането са изтласкани в едния край, в другия са намерили място мислите относно бебето, какво ще е, на кой ще прилича, дали ще има коса и куп други на пръв поглед безсмислени неща. Обобщено: страх ме е и се опитвам да не мисля. Май колкото повече напредват годините, толкова повече страхове започват да ме преследват.

Готова съм с приготовленията, малко по-небрежна съм и с малко повече опит от предния път. Наскоро разчиствах дрехи от Никол, които са ѝ малки вече и осъзнах, че сме били буквално затрупани от безброй детски дрешки, та този път съм се опитала да избегна момента с излишното натрупване. Купила съм най-необходимите неща, всичко друго в движение.

Относно козметиката заложих на Uriage и Clorane, доволна съм от техните продукти, които съм ползвала. В ИКЕА имаше чудесни неща на много прилични цени, като чаршафчета, креват, органайзери, одеалце и т.н. Дрешки от HM и Next, пак най-необходимото, тук плюса е, че бебето не е момиче, иначе сигурно пак щях да съм напълнила половината гардероб, за момичета има наистина страхотни неща.

Багажа е готов, аз се опитвам да се стегна и освен да ми стискате палци, май друго не остана за момента.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *