Есен в кутийка

Есен в кутийка

Мисля, че официално обявявам за себе си идването на есента. Въпреки че никога не съм била от хората, които мразят зимата и понеделниците. Нали, не са ми най-любимите неща, но не ми пречат по никакъв начин и не ме карат да мърморя срещу появата им. Даже вчера разглеждахме изложбата до Читалнята на “Етюди-те на София”, там бяха събрани снимки от четирите годишни сезона и няма по-топъл, уютен и живописен от есента. А съм си мислила и съм се стремила (което разбира се не значи, че успявам на сто процента да го осъществя винаги) да се чувствам щастлива, удовлетворена и спокойна там, където се намирам, със семейството си, в дома си, на работа (доста години ми отне да го постигна, но е факт вече), с приятелите си, със себе си, което се оказва най-трудната част от нещата, но пък към днешна дата не губя надежда, че някой ден ще успея и да се помиря със себе си и да укротя така идеализираните ми очаквания за хората и живота.

А и есента винаги носи обич със себе си – повече време във вкъщи със семейството, повече тишина, повече мислене, повече чай, повече кексчета, повече червено вино, повече книги, повече филми, повече гушкане. А това са немалко неща, нали?

А аз стартирам есента с грижа за себе си и обещание, че грижите за мен ще станат в някакъв момент рутина, а не изключения. Представям Ви новия серум на Eucerin Hyaluron Filler + Vitamin C Booster

Новата формула с Vitamin C , който се активира еднократно и има срок на годност 21 дни. Това е така, защото при досег с кислорода във въздуха, с времето, Vitamin C естествено губи своята ефикасност. Той се окислява и става оранжев на цвят.  Продуктът може да се ползва сутрин или вечер, като е отлична основа за грим. Препоръчва се по време на използване на продукта и седмица след това, да се нанасят слънцезащитни продукти.

  1. Първа стъпка е да отлепим фолиото на дъното на серума.

2. Втората стъпка е да се натисне мекия бутон три пъти, за да се освободи Vitamin C.

3. Третата стъпка е да се разклати в продължение на 10 секунди, за да се активира формулата.

4. Последната стъпка е да го ползваме редовно и отговорно, за да може кожата ни отново да стане прелестна.

Прекрасна есен, на всички ни 🙂

*С любезното съдействие на EucerinВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *