Февруари’24

Февруари’24

По-долу ще намерите на какво се радвахме и какво ни вълнуваше през февруари 2024.

Tea House Sofia – какво по-хубаво от чай в зимните следобеди?! Е, виното няма кой да го измести в сърцето ми, но съм го оставила за петък и събота. Малко съм загубила ориентация в чайовете, обикновено купувам нещо познато като билков или лайка на пакетчета от супермаркетите, но реших да потърся нещо по-интересно и разбира се интересът ми ме отведе то Чаената къща.

Vibes fit – предполагам повечето сте гледали сторитата в ИГ и вече знаете за Vibes, а други от вас познаха локацията и без да споменавам къде е, само от частична снимка. От години не ходя на групови тренировки, фитнесите никога не са били моето нещо и изобщо вкъщи ми беше много удобно, без да се съобразявам, без да плащам, сама избирах натовареността и интензитета на тренировките. В един момент тотално загубих мотивация и започнах да тренирам от време навреме и така до ноември миналата година. Разни ситуации ме отведоха до Vibes и сега едно от най-важните ми неща са тренировките. Към момента не виждам нищо по-удовлетворяващо, което мога да нарека self-care от мен за мен.

Spotify – колекцията с vynil на Харуки Мураками. Истинско блаженство за сетивата. Нещото, което ми носи спокойствие и пълнота. Всяка вечер затварям лаптопа и първото, което правя е да си пусна колекцията и да започна да приготвям вечеря. Някой ден ще пускам музиката и ще затварям очи за малко, към днешна дата нямам това смирение и време, но обещавам на себе си да го намеря.

Beauty of Joseon – толкова съм невежа, че досега гледах на корейската козметика с леко недоверие и съмнение в качеството. След малко прочуване си връщам мнението назад и с удоволствие се сдобивам със слънцезащитата им, а в бъдеще бих пробвала и серума за хидратиране. Няма да откажа и едно посещение на Южна Корея де 😉

Bingo and Bluey от Алиекспрес. Да, правилно прочетохте. Крайно отказвам да дам 35 лева за 4 фигурки и ако искам останалите трябва задължително да се повтарят поне 2, което прави скромната сума над 100 лева и безброй повтаряеми, за да се сдобием с всички герои. Дойдоха бързо, изглеждат супер и всичките 12, струваха 35 лева. За съжаление не мога да споделя директен линк, но съм сигурна, че ще ги откриете.

Wares – това са онези фотогенични кокосови купи, които винаги са пълни с цветни и здравословни неща. След като повече от 3 години закусвам овесена каша с плодове, се реших и аз да си купя. Признавам си, че е доста приятно закуската да изглежда така добре. Е, не винаги имам достатъчно време и в повечето случаи всичко е изсипано вътре, но се случва понякога да съм търпелива и да я украся малко.

Изпращам февруари с доста мисли. Като започнем от това дали писането или блогването има смисъл и бъдеще, през какво ще правя за вечеря, или срам ме е да снимам видеа, но пък ми е интересно и въпреки всичко, нещо ме кара да го правя, до какво ще работя след 10 години, не е ли време да остана насаме със себе си, за да чуя мислите си, и защо някои приятелства угасват и трябва ли да се чувствам виновна, че вече не искам да съм част от живота на тези хора и те от моя. Идва и март, а там неизменно ме чака една вече започнала Сатурнова дупка, едно момче, което става на 7 и вечният въпрос „Справихме ли се за първите 7?“. И да не се залъгваме, но чакат и всички битовизми, включително и всички deadlines в работа. Но в крайна сметка животът е сбор от всичко по малко, само любовта трябва да е по много.

До скоро,

ИренаВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *