Детска стая и разнообразие

Детска стая и разнообразие

 След много мислене това е финалния вариант на стаята на Никол, разбира се пропуснахме бебешкия момент, пак е напредък, че можеше да се класираме за юношеска чак. ИКЕА се притече на помощ с чудесните си органайзери и каквото се сетите все е оттам. Бързо селектиране на играчките, счупени, ненужни и смачкани бяха махнати. Така се получи една светла, компактна и симпатична детска стая.

Няма да задълбавам по обясненията за нея, мисля че всичко се вижда от снимките.

Вече съм вкъщи и се наложи да сме двете, времето е зимно, студено и към момента не става за снежни човеци и шейни, седяхме два дни заедно, изчерпахме всички занимателни игри, четене, готвене, аз бях бабата, а тя вълка, играхме на какво ли не. Замислих се с какво можем да занимаваме децата през студените месеци, когато сме ограничени в излизанията. Това са моите предложение, ако се сещате и за други ще бъде чудесно да ги споделите ( като Никол е на 4).

– В книжарница „Гринуич“ всяка събота има детска работилница, която е много занимателна и  в по-голяма част от времето е тематична. А всяка неделя има куклен театър, Никол вече е голяма за него, а и до тази зима всяка предна бяхме редовни посетители.

– Софийска национална опера и балет – има голямо разнообразие от мюзикъли като „Мечо Пух“ ; „Хензел и Гретел и др.

– Музейко – много съм впечатлена, за първи път я заведох и останах очарована, иновативно, занимателно и интересно. Прибирайки се си говорихме какво сме видяли и научили, оказа се че е запомнила доста полезни и стойностни неща.

– Детски клубове – все още не съм я водила, но чувам чудесно отзиви за Касита, клуб чиито играчки са дървени и цялостно изглежда много симпатично, с внимание към детайла. Определено не харесвам клубове с батути, пластмасови столове, маси и играчки.

– Малкият готвач – ходихме на кулинарна вечер около Коледа, Никол обича да помага с готвенето, а и много обича да похапва, особено сладкиши.

Цялата идея е, че детето се разнообразява и обогатява с ралични преживявания.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *